Conducator auto ambulanta. Sporuri salariale cuvenite


lucrez la spitalul clinic judetean de urgenta tg mures in functie de conducator auto pe ambulanta interclinic de aproape 7 ani si nu beneficiez de nici un spor de nici o marire de salariu fata de ceilalti colegi care sunt la fel integrati ca si mine dar lucreaza pe masini mici pentru transportul conducerii la banca casa de asig si etc.Vas fi foarte recunoscator daca mati ajuta sa aflu daca exista vreo portita de a fi in drept sa primesc vreo marire de salariu sau nu conform functiei pe care o prestez,am facut si curlsul de ambulantier si conducerea spitalului nu doreste sa faca nimic .V a multumesc mult sanatate multa

Raspuns Avocat Dreptul Muncii:

Salarizarea ambulantierilor si soferilor auto sanitare se realizeaza in conformitate cu clasa si coeficientul de ierarhizare prevazute de Legea nr. 284/2010.
Pentru lamurirea situatiei dvs, este necesara o analiza amanuntita a contractului individual de munca si a actelor aditionale la acestaServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat