Protocol de colaborare incheiat intre Avocatului Poporului si a Asociatiei Victimelor Accidentelor de Munca


Avocatul Poporului si Asociatia Victimelor Accidentelor de Munca au incheiat un protocol de colaborare in vederea sustinerii implementarii corespunzatoare a normelor privind sanatatea si securitatea in munca.

Demersul evidentiaza dorinta semnatarilor de a conlucra pentru imbunatatirea cadrului legislativ privind activitatea institutiilor si autoritatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si pentru recunoasterea si respectarea drepturilor persoanelor fizice vatamate in urma accidentelor de munca, dar si a persoanelor fizice incadrate in munca, carora le-au fost incalcate drepturile.

La ceremonia de semnare a documentului au participat, din partea institutiei, Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea, doamna Ecaterina Teodorescu, Adjunct si domnul Claudiu Constantin, consilier, iar din partea Asociatiei Victimelor Accidentelor de Munca, doamna Georgiana Din, Presedinte.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat