24.12.2020. Decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Codului muncii - Legea 53/2003Presedintele Romaniei, domnul K.I., a semnat joi, 24 decembrie 2020, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 53/2003 - Codul muncii (

Forma trimisa la promulgare (PL-x 131/01.04.2020), AICI.

Forma actualizata a Codului muncii 2021, AICIServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat